COVID 19: MAATREGELEN OOGARTSENPRAKTIJK


De Oogartsenpraktijk Lier heeft haar medische activiteit geleidelijk herstart.

We nemen alle mogelijke veiligheidsmaatregelen om de gezondheid van patiënten, personeel en artsen maximaal te beschermen en uw bezoek aan de praktijk veilig te laten verlopen.

Hierbij een aantal voorzorgsmaatregelen :

  Wij vragen om bij voorkeur alleen te komen of maximaal met één begeleider per patiënt.
  Indien er meerdere wachtende patiënten zijn, zullen de nodige maatregelen genomen worden om “ social distance “ maximaal te bewaken
  Wij vragen aan iedereen een eigen mondmasker te dragen bij uw bezoek aan de oogartsenpraktijk en eveneens om de handen te ontsmetten bij het binnenkomen
  Alle contactoppervlakken worden systematisch uitvoerig ontsmet.

Richtlijnen voor afspraken :

  Indien u vragen hebt over een oogprobleem of een afspraak wenst, aarzel niet om ons te contacteren . We geven telefonisch advies of plannen een afspraak in.
  Indien u twijfelt of uw geplande afspraak kan doorgaan, neem dan gerust contact op.
  Indien er een vermoeden is van een Covid 19 besmetting , omdat u koorts hebt en/of een grieperig gevoel , of een plots verlies van reuk of smaak, dan vragen we u om de geplande afspraak te annuleren , dit ter bescherming van de hele omgeving.

Geplande chirurgische ingrepen in het H. Hart Ziekenhuis Lier :

  De oogheelkundige ingrepen in het H Hart Ziekenhuis te Lier worden geleidelijk terug ingepland. Mocht u van de oogartsenpraktijk nog geen telefoon gekregen hebben om een nieuwe datum vast te leggen, gelieve ons dan te contacteren.
We danken u voor uw begrip.

Het team van de Oogartsenpraktijk Lier
24 mei 2020